Производители на уникални Детски мебели.

Детска стая е мястото, където вашето дете ще расте, играе и учи. Затова е важно да изберете мебели, които са качествени, безопасни и подходящи за възрастта и нуждите на малчугана. Ние сме производители на уникални бебешки стаи, които съчетават функционалност, комфорт и дизайн. Нашите стаи са изработени от екологични материали, които не съдържат вредни вещества и не предизвикват алергии. Нашите стаи са персонализирани според вашите предпочитания и бюджет. Можете да избирате от различни цветове, форми, размери и аксесоари, за да създадете уютна и красива атмосфера за вашето бебе. Ние сме на ваше разположение, за да ви консултираме и да ви помогнем да направите най-добрия избор за детската стая. Свържете се с нас още днес и разгледайте нашите предложения.

Детска стая Звезда

 

 

Детско обзавеждане ЗВЕЗДА е идеалният избор за вашия дом, ако търсите качествени и функционални мебели за вашето дете. Този комплект съдържа всичко, от което имате нужда, за да обзаведете уютна и практична детска стая.

Детското легло е с модерен и удобен дизайн, който позволява лесна преобразуване от бебешко в детско легло. Леглото е изработено от висококачествено ПДЧ, което е безопасно и здраво. Решетките на леглото са съобразени с европейските норми за безопасност и предпазват детето от изпадане. Подматрачната скара има три регулируеми позиции, които се адаптират към растежа на детето.

Скринът е с голям капацитет и два чекмеджета с метални водачи, които не позволяват чекмеджетата да изпаднат. Скринът има и маса за повиване, която може да се сваля, когато не е нужна. Скринът е подходящ за съхранение на дрехи, пелени, играчки и други необходими аксесоари за вашето бебе.

Гардеробът е с трикрилен дизайн и просторни отделения за организиране на всички вещи на вашето дете. Гардеробът има рафтове, закачалки и чекмеджета, които ви позволяват да разпределите удобно облеклото и аксесоарите на вашето дете. Гардеробът е изработен от ПДЧ с висока издръжливост и лесна поддръжка.

Етажерката е стилен и функционален аксесоар, който може да поставите над скрин. Етажерката има три раздел, на които можете да поставите книги, играчки, снимки или други декоративни елементи. Етажерката придава завършен вид на детската стая и я прави по-уютна.

Детско обзавеждане ЗВЕЗДА е произведено в България и отговаря на всички стандарти на ЕС за качество и безопасност. Мебелите са лесни за монтаж и имат подробно упътване. Всичко, от което имате нужда, е голяма кръстата отверка.

Размерите на мебелите са:

Легло: Д 145cm, Ш 78cm, В 91cm. За матрак 140*70 cm
Скрин: Д 58cm (71 cm с маса за повиване), Ш 103cm, В 99cm.
Гардероб 2-лен: Д 58cm, Ш 113cm, В 183cm.
Гардероб 3-лен: Д 58cm, Ш 78cm, В 183cm.
Етажерка: Д 20 cm, Ш 111 cm, В 26 cm.

Ако искате да поръчате детско обзавеждане ЗВЕЗДА или да научите повече за него, свържете с нас по телефона. Очакваме ви!

трикрилен гардероб за детска стая

трикрилен гардероб за детска стая звезда

трикрилен-гардероб-за-детска-стая-звезда

– Гардеробът е специално създаден за бебешките нужди, като предлага много място за съхранение на дрехи, аксесоари и играчки
– Изработен е от качествени и безопасни материали, които са в съответствие с европейските стандарти за бебешките мебели
– Има два плъзгащи се крила и прозрачни панели, които ви позволяват да виждате какво има на рафтовете, без да отваряте гардероба
– Вътрешното пространство е гъвкаво и може да се адаптира към различни нужди, като има 6 регулируеми рафта, 2 лоста за закачане и 2 чекмеджета
– Дизайнът е модерен и елегантен, с нежни цветове, които ще допринесат за уютната атмосфера на детската стая
– Гардеробът е подходящ и за по-големи деца, тъй като не изглежда прекалено детски и може да се комбинира с различни стилове на обзавеждане